Spaghetti z pesto z suszonych pomidorów i migdałów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj spaghetti z suszonym na słońcu pomidorowo-migdałowym Pesto. Ten przepis służy 45. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 64 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, pakowane w olej suszone pomidory, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj pomidory, migdały i czosnek.
Dodać 1/4 szklanki oleju i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni, tost bułkę tartą w 2 łyżki oleju, mieszając, aż złoty.
Okruchy przełożyć na talerz; doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Do garnka wrzucić makaron z pesto, zarezerwowane gotowania wody i pozostałe 2 łyżki oleju, aż sos przylgnie do makaronu.
Makaron przekładamy do miseczek, posypujemy bułką tartą i natką pietruszki i skropimy oliwą z oliwek.