Spaghetti z grzybami Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 693 kalorie, 21g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti z grzybami Garlicky i parmezanem, Garlicky Spaghetti Squash z kurczakiem, pieczarkami i kapustą, oraz Kurczak Marsala z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na bardzo dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby białe i shiitake, doprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 5 minut, mieszając raz. Odkryć i gotować na dużym ogniu, mieszając raz, aż grzyby są rumiane na całym, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodać pokrojony czosnek, szalotka i rozmaryn i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj Marsala i gotować, aż odparuje, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
5
Dodać ocet i gotować, mieszając, przez 30 sekund. Wymieszać mielony czosnek, oliwki i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
6
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować spaghetti aż al dente; odcedzić. Spaghetti do garnka. Wymieszać z masłem i grzybami, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w 1/3 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Spaghetti przekładamy do miseczek, posypujemy szczypiorkiem i podajemy, podajemy więcej parmezanu na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu