Spaghetti z dziurką i karczochami: Bucatini al Ragu con Carciofi

Spaghetti z dziurką i karczochami: Bucatini al Ragu con Carciofi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spaghetti z dziurą i karczochami: Bucatini al Ragu con Carciofi spróbuj. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1150 kalorii, 49g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Idź do sklepu i odebrać olej, czosnek, ricotta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spaghetti z dziurką z boczkiem i pomidorem Bucatini All ' Amatriciana, Bucatini z borowikami Ragu, oraz Carciofi Ripieni (Nadziewane Karczochy).

Instrukcje

1
W 14 do 16-calowej patelni saute, rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek, aż tylko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i czosnek, i saute aż miękkie i złocisty brązowy, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać wieprzowinę i wołowinę gotować, aż mięso będzie poza szary i zaczyna brązowy w swoim własnym tłuszczu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
4
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować przez 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
5
Dodać wino i pomidory, zmniejszyć ogień do niskiego dusić i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WinoWino
6
W 12 do 14-calowej patelni saute, połączyć karczochy, liście mięty i płatki chili i 2 szklanki oleju. Doprowadzić olej do wrzenia i wyłączyć ogień, pozwalając karczochy do ostygnięcia w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
MiętaMięta
KarczochKarczoch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Wrzuć bucatini do wrzącej wody i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, do miękkości jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
WodaWoda
SólSól
8
W międzyczasie odsączyć karczochy z oleju i dodać do patelni z ragu. Gdy makaron jest gotowy, odsączyć go i dodać go do ragu i karczochy. Wrzucić na dużym ogniu 1 minutę, aż makaron jest ubrany z sosem. Podziel na 4 rozgrzane miseczki makaronu i podawaj z 1/4 ricotty na środku porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Ser RicottaSer Ricotta
MakaronyMakarony
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn