Spaghetti z dymnymi pomidorami i cebulą
Spaghetti z dymnymi pomidorami i cebulą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Spaghetti z dymnymi pomidorami i cebulą, Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi, oraz Małże Z Wędzoną Szynką I Cebulą Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorącym węglu (wysokie ciepło dla gazu), pozostawiając około jednej trzeciej grilla bez węgli (lub, w przypadku grilla gazowego, wyłączając jeden lub dwa palniki); patrz procedura grillowania.
Czosnek i 1/4 szklanki oleju umieścić na patelni foliowej i umieścić na grillu nad obszarem bez węgli.
Pozostałą oliwę natrzeć na pomidory i cebulę i doprawić solą i pieprzem, a następnie grillować na węglach, okazjonalnie obracając, aż dobrze rumiane, 4 do 5 minut. Grubo posiekać pomidory i dodać do oleju czosnkowego z cebulą.
Spaghetti gotować w garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą, aż do al dente. Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić makaron. Wymieszać z zarezerwowaną wodą, parmezanem, bazylią, zawartością patelni foliowej oraz solą i pieprzem do smaku.
* Pomidory i cebulę można gotować na lekko naoliwionej gorącej patelni grillowej na średnim ogniu, aż pojawią się ślady grilla.* Pomidory i cebulę można grillować 1 dzień wcześniej i schłodzić.