Spaghetti z czerwonym sosem ciecierzycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 646 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pecorino, fasola ciecierzyca/ceci, liście rozmarynu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę ziaren, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt miodowy i jagody mieszane z pełnoziarnistymi goframi jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Spaghetti Z Cukinią I Ciecierzycą Z Ostrą Papryką, oraz Curry Spaghetti-Squash-and-ciecierzyca Toasts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać EVOO w holenderskim piekarniku lub dużej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać rozmaryn, czosnek, chiles, cebula i trochę soli i pieprzu. Wymieszać i gotować przez 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodaj pastę pomidorową, wymieszaj 1 minutę, a następnie dodaj wino. Do robota kuchennego, dodać połowę ciecierzycy i bulion, i pulsować do drobnego kotleta, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać mieszaninę ciecierzycy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Dodać pomidory, rozbijając je trochę i dodać pozostałą całą ciecierzycę. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować zagęścić sos, o 20 protokół. Wyłączyć i ostudzić, a następnie przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Podgrzej sos na średnim ogniu, częściowo przykryty, dodając trochę bulionu lub wody z makaronu do cienkiego, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Aby służyć, przynieś garnek wody do wrzenia na makaron. Posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wyjąć 1/2 szklanki wody do gotowania skrobi i dodać do sosu, jeśli to konieczne. Odcedzić makaron i dodać do sosu. Wrzucić do połączenia przez 1 pełną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Makaron podawać w płytkich miseczkach posypanych serem i natką pietruszki.