Spaghetti Włoskie
Włoskie Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 74 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka soli i pieprzu, sos pomidorowy, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Włoskie Spaghetti Pomidorowe, Włoska wołowina ze Spaghetti, oraz Włoskie Spaghetti i klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowa kiełbasa na średnim ogniu; odcedzić i odstawić.
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, liście laurowe, włoskie przyprawy, czosnek w proszku, bazylia, oregano, sól,pieprz i włoska kiełbasa; dobrze wymieszać.
Dusić na średnim ogniu przez co najmniej jedną godzinę; najlepiej jest gotować na wolnym ogniu przez cały dzień.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Sos wymieszać z gorącym makaronem; podawać.