Spaghetti Squash z parmezanem i orzeszkami piniowymi
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Spaghetti Squash z parmezanem i orzeszkami pinii może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 132 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście bazylii, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Parmezan Spaghetti Squash Z Kiełbasanem I Orzeszkami Pinii, Spaghetti ze szpinakiem, parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Spaghetti Squash Z Ricottą, Szałwią I Orzeszkami Piniowymi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią. Odstawić.
Używając ostrego noża, przeciąć squash na pół wzdłuż. Użyj łyżki do usuwania nasion.
Umieść połówki squasha Wyciąć Boki w dół na arkuszu cookie.
Piec do momentu włożenia noża z odrobiną oporu, około 30 minut.
Lekko schłodzić. Za pomocą widelca delikatnie usuń pasma gotowanego squasha. Odmierz 6 filiżanek squasha i umieść w dużej misce.
Masło pokroić w drobną kostkę i dodać do rozgrzanego dyni. Delikatnie wymieszać, aby roztopić masło.
Dodaj orzeszki piniowe, parmezan, Bazyl i oregano. Doprawić do smaku solą i pieprzem.