Spaghetti Squash z marokańskimi przyprawami

Spaghetti Squash z marokańskimi przyprawami
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Spaghetti Squash z marokańskimi przyprawami może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kolendra, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti Squash z marokańskimi przyprawami, Marokańskie Spaghetti Squash, oraz Spaghetti squash z marokańskim dżemem pomidorowym.

Instrukcje

1
Przekłuć squash (około cala głębokości) na całym małym ostrym nożem, aby zapobiec pęknięciu. Gotować w 800-watowej kuchence mikrofalowej na dużej mocy (100 procent) przez 6 do 7 minut. Włącz squash nad i kuchenka mikrofalowa, aż squash czuje się lekko miękki po naciśnięciu, 8 do 10 minut więcej. Cool squash przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W międzyczasie roztopić masło w małym ciężkim rondlu na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż złoty, o 1 minutę. Wymieszać przyprawy i sól i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Ostrożnie połówki squasha wzdłuż (będzie wydzielać parę) i usunąć i wyrzucić nasiona. Pracując nad misą, zeskrobuj miąższ squasha widelcem, rozluźniając i oddzielając pasma, gdy usuwasz je ze skóry. Wymieszać z przyprawionym masłem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
* Alternatywnie, można upiec squasha w nagrzanym piekarniku 177° przez 1 do 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dane Żywieniowe
3
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn