Spaghetti Squash i Chard Sauté

Spaghetti Squash i Chard Sauté może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet jabłkowy, chard, płatki papryki chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1298 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowane Ribeye ze Spaghetti Squash Saute, Krewetki + warzywa saute nad spaghetti squash, oraz Spaghetti Squash Aglio e Olio z tęczową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec spaghetti squash: Rozgrzej piekarnik do 191°. użyj bardzo ostrego noża do parowania i poke spaghetti squash całym, co najmniej cal głębokości, o 12 cięć (to jest, aby zapobiec presji z narastania jak squash kucharzy).
Umieść squash w patelni do pieczenia lub obramowanej blachy do pieczenia i piec w piekarniku przez godzinę.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na kilka minut. Następnie przeciąć Kabaczek na pół, wzdłuż. (Jeśli Kabaczek nie jest łatwy do pokrojenia, włóż go do piekarnika na kolejne 15 minut.)
Miarka się nasiona, wyrzucić (lub zapisać do pieczenia później-patrz prażone nasiona dyni przepis).
Zeskrobać spaghetti squash nici: użyj widelca, aby zeskrobać wnętrze squasha na długie cienkie pasma.
Włożyć nitki spaghetti do dużej miski i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, płatki papryki chili i rozmaryn i gotować przez około 30 sekund, aż pachną. Nie pozwól, aby czosnek brązowy.
Dodaj squash spaghetti na patelni i wrzucić do herbu z mieszaniną oleju i czosnku.
Dodać posiekane świeże liście chard i pietruszki i wrzucić z kabaczki spaghetti. Gotować, aż liście chard zwiędną, kilka minut.
Zdjąć z ognia i posypać octem.
Dodać starty parmezan i wrzucić do herbu.
Dodać sól i pieprz do smaku.