Spaghetti pomidorowo-ziołowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj spaghetti z pomidorami i ziołami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezan, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Spaghetti Z Ziołami I Pomidorami, Spaghetti pomidorowo-ziołowe Bena, oraz Makaron Pesto Squash i Spaghetti z pomidorami Cherry Burst.
Instrukcje
Podsmaż cukinię w 1 łyżce. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż cukinia zacznie brązowieć.
Dodać czosnek, pieprz czerwony, i 1/4 łyżeczki. sól koszerna; gotować, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż czosnek zacznie brązowieć.
Dodaj pomidory, czarny pieprz i pozostałą 1 łyżkę. olej i 3/4 łyżeczki. koszerna sól na patelnię; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż pomidory zaczną pękać.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki gorącej wody z makaronem.
Dodaj makaron, gorąca woda z makaronu, i mieszaniny cukinii na patelni wraz z bazylią i pietruszką; wrzucić. Top z serem.