Spaghetti pomidorowo-krabowe
Spaghetti pomidorowo-krabowe to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, suszoną na słońcu pastę pomidorową, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti z oliwkami i pomidorami (Spaghetti Alla Puttanesca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Sztuką z makaronem jest mieć jak najwięcej wody w garnku, jak to możliwe. Zapobiega to sklejaniu się makaronu, gdy robi się skrobiowy podczas gotowania. Gdy woda jest w wrzeniu toczenia, dodać spaghetti i gotować zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Na dużym ogniu podgrzać olej na dużej patelni.
Dodać czosnek i zmniejszyć ogień do średniego.
Dodać pomidory koktajlowe i dobrze wymieszać.
Dodaj suszoną na słońcu pastę pomidorową i suszone na słońcu pomidory, a następnie usuń z ognia.
Dodać bryłkę krabów i doprawić solą i pieprzem.
Dodać ugotowane spaghetti i wrzucić do płaszcza.
Podawać natychmiast z posiekaną świeżą natką pietruszki.