Spaghetti i klopsiki All ' Amatriciana

Spaghetti i klopsiki All ' Amatriciana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać spaghetti i klopsiki wszystkich ' Amatricianan spróbować. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1023 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczoną paprykę ze słoika, jajka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti all ' Amatriciana, spaghetti squash amatriciana, oraz Kolacja: Spaghetti all ' Amatriciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w procesorze. Używając zakrętów/off, zmiel na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
2
Transferto duża miska. Za pomocą prasy do czosnku wycisnąć ingarlic. Delikatnie wymieszać wołowinę i wszystkie pozostałeskładniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do CzosnkuPrasa Do Czosnku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 15 minut.
4
Linia duża obramowana blacha do pieczenia zplastic wrap. Za pomocą zwilżonych rąk iosączyć 2 łyżki stołowe dla każdego, zwiń mięso w 11/2-calowe klopsiki. Ułóż kulki na prześcieradle. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Przykryć folią; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Pomidory przecier z sokiem i garlic w partiach w blenderze na gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogrzaniu, aż będzie chrupiący; boczek przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Do kapieli dodać 1 łyżkę oleju i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodaj pół klopsików. Gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając ostrożnie małą metalową łopatką, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Przenieść klopsiki do arkusza.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
6
W razie potrzeby dodaj więcej oleju do garnkai powtórz z pozostałymi klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
8
Dodatki i pokruszony czerwony pieprz do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Sauté do złotego, o 6 protokół.
10
Dodać; gotować, aż zmniejszy się o połowę, mieszając rumiane kawałki, o 8 protokół.
11
Dodaj puree z majerankiem. Gotować, aż sos lekko skwierczy, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajeranekMajeranek
12
Boczek wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SOSSOS
13
Dodać klopsiki; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; coverand gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki są ogrzane przez i przetargu, 10 do 15 minut.Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
1
Tymczasem gotuj spaghetti w garnku z wrzącej osolonej wody, aż po prostu zmięknieale nadal twarde do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
2
Odcedzić; przenieść do dużej miski. Wymieszać Z2 łyżki oleju i majeranku, dodając więcej oleju do zwilżenia, w razie potrzeby. Dividespaghetti wśród misek. Top z mięsem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać serem i podawać, przekazując dodatkowy ser osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
5
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn