Spaghetti i Beanballs

Spaghetti i Beanballs to wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnisty chleb, kminek, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Black - Eyed Pean and Tempeh Beanballs, Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami).
Instrukcje
Whizz się chleb, aż masz drobną bułkę tartą i odstawić.
Wszystkie pozostałe składniki rozgnieść razem, z wyjątkiem wody.
Złożyć bułkę tartą do mieszaniny. Jeśli jest trochę suchy lub nie zbliża się do siebie, dodaj sugerowaną wodę i trochę więcej, jeśli uważasz, że jej potrzebuje.
Zwiń mieszaninę w kulki i pop do lodówki, aż będziesz gotowy, aby je ugotować.
Aby je ugotować, piec w piekarniku lub smażyć na odrobinie oleju. Upiekłam je w nagrzanym piekarniku (220 C / 200 C / 425 f / Gaz
Podawać z prostym sosem pomidorowym i świeżo ugotowanym spaghetti, a następnie polać parmezanem (wegetariańskim lub wegańskim).