Spaghetti Genovese
Spaghetti Genovese to danie główne, które serwuje 4. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food ma 70 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Mieszanka nowych ziemniaków, oliwa z oliwek, fasola szparagowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Spaghetti Genovese, Trofie a la Genovese, oraz Genovese Cannelloni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać czajnik z wrzącą wodą na bardzo dużą patelnię, aż do połowy pełna. Powrót do wrzenia, następnie dodać ziemniaki i spaghetti, i trochę soli. Gotować przez 10 minut, aż ziemniaki i makaron są prawie miękkie. Wskazówka w zielonej fasoli i gotować przez 5 minut więcej.
Dobrze spuścić, rezerwując 4 łyżki płynu do gotowania. Na patelnię wrzucić ziemniaki, makaron i fasolę, następnie wymieszać ze świeżym pesto i płynem do gotowania. Doprawić do smaku, podzielić na cztery talerze i skropić odrobiną oliwy z oliwek.