Spaghetti Carbonara z brzuchem wieprzowym i świeżym groszkiem

Spaghetti Carbonara z brzuchem wieprzowym i świeżym groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti Carbonara z brzuchem wieprzowym i świeżym groszkiem. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 26g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz liść laurowy, jajka, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Carbonara Z Groszkiem, Spaghetti Carbonara z groszkiem dla dwojga, oraz Spaghetti Carbonara z groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W brzuch wieprzowy wcierać grubą sól i kolendrę. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Schab umieścić w dużym rondlu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać cebulę, kolejne 5 składników, 2 łyżki wina i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Gotować, aż wieprzowina będzie bardzo miękka po przekłuciu widelcem, obracając co 30 minut, o 2 godziny 15 minut. Lekko schłodzić. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 dzień i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odrzuć wszelkie zestalony tłuszcz na powierzchni mieszanki brzucha wieprzowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
6
Wyjmij wieprzowinę z płynu do gotowania, skrobając galaretowatą mieszaninę z powrotem do rondla. Przepłukać mieszaninę w rondlu tylko do rozpuszczenia. Odcedzić płyn do miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodaj białe wino, jeśli to konieczne, aby zmierzyć 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8
Wytnij skórkę i całą, ale 1/4 cala warstwę tłuszczu z brzucha wieprzowego. Pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry 1/2 cala, a następnie pokroić plastry w poprzek na paski o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać brzuch wieprzowy i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, często mieszając, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
11
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
12
Dodać płyn do gotowania wieprzowiny i 1/4 szklanki wina. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Spaghetti gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie prawie miękkie, ale nadal twarde do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać groszek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
W międzyczasie ubijaj jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać 1/4 szklanki parmezanu, ser Pecorino Romano i natkę pietruszki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Ubić 1/4 szklanki gorącego płynu do gotowania do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodać makaron; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Dodaj mieszaninę na patelni z wieprzowiną i wrzucić, dodając więcej płynu do gotowania przez łyżki stołowe, jeśli suche. Obficie doprawić czarnym pieprzem. Podzielić na miseczki i podawać, przechodząc pozostałe 1/4 szklanki parmezanu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn