Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti alla Carbonaran. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 654 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć dużą patelnię wody, aby zagotować makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W innej dużej patelni, która będzie pasować do makaronu później, gotować kostki pancetta w oleju, aż chrupiące, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlej białe wino lub wermut i pozwól mu się wypłukać, aby po kilku minutach pozostała niewielka ilość słonego syropu winnego. Zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
WermutWermut
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W misce ubić jajka, parmezan, śmietanę i pieprz. Gotować makaron zgodnie z instrukcją pakietu, ale ponieważ chcesz zachować al dente rozpocząć sprawdzanie go 2 minuty przed końcem zalecanego czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Kiedy makaron jest gotowy, wyjąć około 1/2 szklanki wody makaronu przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Patelnię z kostkami boczku wyłożyć z powrotem na ciepło i dodać odsączony makaron, dobrze wymieszać z syropowatą pancettą. Ponownie zdjąć patelnię z ognia i dodać mieszaninę jajek i sera, szybko rzucając wszystko do wymieszania. Cienkie z wodą z makaronu, w razie potrzeby. Zmielić na trochę więcej pieprzu i zetrzeć na gałce muszkatołowej, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn