Soya Beancurd (Pyszny Budyń Sojowy)
Soja Beancurd (pyszny budyń sojowy) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka żelatyny, mleka sojowego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń Z Bulionu Sojowego, Almond Soya Beancurd, oraz Granulki sojowe groszek Samosa (Wersja pieczona w zestawie) - indyjskie granulki sojowe s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 1/2 szklanki mleka sojowego w średnim rondlu.
Posypać żelatynę na górze i odstawić 5 minut, aby żelatyna zmiękczyć.
Podgrzej mleko sojowe na średnim ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści (nie gotuj mleka sojowego). Wymieszaj pozostałe 1 1/2 szklanki mleka sojowego i wanilii. Słodzić do smaku.
Wlać do misek i schłodzić, aż zestaw i bardzo zimno, 3 do 4 godzin.