Southwest Vegetarian Bake
Southwest Vegetarian Bake to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką mexicorn, fasolę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańskie Tacos Z Kurczakiem Południowo-Zachodnim, Południowo-Zachodnia Wegetariańska Zupa Z Soczewicy, oraz {Wegetariańska} 30-minutowa Sałatka z makaronem południowo-zachodnim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj ryż i wodę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 35-40 minut lub do miękkości.
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce połącz fasolę, Mexicorn, pomidory, salsę, śmietanę, ser cheddar, pieprz i ryż.
Przenieś do płytkiego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia, 30 minut.
Posyp meksykańskim serem.
Piec 5-10 minut lub do podgrzania i stopienia sera.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.