Southwest Turcja Hamburgery
Przepis Southwest hamburgery indyka może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 62g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ostrego sosu cayenne, liście kolendry, deli pepper jack cheese i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Southwest Turcja Hamburgery, Southwest Turcja Hamburgery, oraz Southwest Turcja Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posiekaj czosnek i warzywa.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry. Wytrzeć nadmiar tłuszczu z patelni i powrót patelni do ciepła.
Podczas gdy boczek gotuje, połączyć mięso z indyka, czosnek, szalotka lub cebula, tymianek, kolendra lub pietruszka, papryka, serrano lub papryka jalapeno, kminek, SOS ostra papryka, przyprawa do grilla lub sól i pieprz. Podzielić mieszaninę na 4 równe kopce, a następnie uformować mięso w paszteciki.
Mżawka paszteciki z olejem roślinnym do pokrycia. Gotować na patelni na średnim ogniu przez 5 do 6 protokół z każdej strony.
Umieść plasterki sera na paszteciki w ciągu ostatnich 2 minut gotowania, użyj 1 lub 2 plasterki dla każdego patty, jak chcesz.
Ułóż gotowane cheeseburgery w bułki.
Rozłóż słodki smak lub galaretkę na wierzchu bułki i ustaw sałatę z czerwonych liści na miejsce, używając smaku lub galaretki jako kleju. Top cheeseburgery z 2 plastrami gotowanego, chrupkiego boczku lub boczku z indyka i lettluce. Następnie podawać z chipsami tortilla, sałatką i / lub pikantnymi orzechami o.