Southwest Tamale Tart (Gotowanie dla 2) jest bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieszankę, pomidor, chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Southwest Tamale Tart (Gotowanie dla 2), Southwest Tamale Tart, oraz Southwest Tamale Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray gotowania arkusza z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce, wymieszać Bisquick ® mix, mąka kukurydziana, 1/2 szklanki sera i chiles dokładnie. Wymieszać z bulionem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.