Southwest Chicken Corn Chowder
Southwest Chicken Corn Chowder to danie główne, które serwuje 9. Za $1.96 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 297 kalorii, 27g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga skondensowanego kremu z rosołu, piersi z kurczaka, sera cheddar i mielonego kminku. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Southwest Chicken Corn Chowder, Creamy Southwest Chicken And Corn Chowder, oraz Southwest Corn Chowder.
Instrukcje
W dużym nieprzywierającym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Dodaj bulion, zupę, kurczaka i papryczki chili, aż się połączą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dodać kukurydzę, mleko, chili w proszku i kminek.
Każdą porcję posyp serem i kolendrą.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, 10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej, Typ Elementu Menu
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to moje najlepsze typy na zupę kukurydzianą. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir