Southern Collard Greens
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj Southern Collard Greens. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 513 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej canolan, Collard greens, ocet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Southern Collard Greens, oraz Southern Collard Greens.
Instrukcje
Odetnij i wyrzuć twarde łodygi i odbarwione liście z zieleni.
Pokrój liście na 2-calowe wstążki.
W dużym garnku, na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy i pokrojoną w kostkę sól wieprzową, i gotować, aż światło złoty kolor i po prostu chrupiące.
Wyjmij do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i pozostaw do ostygnięcia.
Dodaj cebulę do garnka i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół, następnie dodać czerwone płatki chili, czarny pieprz, i Collard zieleni.
Mieszać co kilka minut, lub aż warzywa zwiędną w dół.
Dodać bulion z kurczaka i wodę i przykryć. Gotować przez 30 do 45 minut, następnie zdjąć pokrywkę, zwiększyć ogień do wysokiej, i dodać ocet i łyżeczkę gorącego sosu. Wyreguluj przyprawę, w razie potrzeby, a następnie włóż ją do miski do serwowania.
Posypać solą wieprzowinę i podawać z dodatkowym sosem paprykowym.