Southern Brunch Soufflé ze szczypiorkiem

Southern Brunch Soufflé ze szczypiorkiem
Southern Brunch Soufflé ze szczypiorkiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka białek, pieprzu, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet serowy z szalotkami i szczypiorkiem, Southern Veggie Brunch Zapiekanka, oraz Suflet z kukurydzy i boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wytnij kawałek folii wystarczająco długo, aby zmieścić się wokół 2-quart sufl danie, pozwalając na 1-calowy nakładania; fold folii wzdłuż na trzecie. Lekko pokryć jedną stronę folii i dno naczynia sprayem do gotowania. Owiń folię na zewnątrz naczynia, powleczoną stroną przeciw naczyniu, pozwalając jej rozciągnąć 4 cale nad obręczą, tworząc kołnierz; zabezpieczyć sznurkiem lub taśmą maskującą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Kiełbasę odcedzić w durszlaku i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiące kiełbasy z patelni papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Doprowadzić bulion do wrzenia na patelni i stopniowo mieszać w kaszy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia; dodać kiełbasę, musztardę, sól, pieprz i ser, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Umieścić substytut jajka w dużej misce. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę bulionu do substytutu jajka, stale mieszając trzepaczką do drutu. Szczypiorek wymieszać, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białka jaja do mieszaniny bulionu. Delikatnie złożyć w pozostałej mieszaninie białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać mieszaninę do przygotowanego Suflera.
10
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 375, i piec dodatkowe 55 minut lub aż nadmuchane i złoty. Ostrożnie zdjąć kołnierz foliowy i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn