South Texas Carne Guisada

South Texas Carne Guisada
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? South Texas Carne Guisada może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 233 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka meksykańskiego oregano, papryka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest spektakularne. Spróbuj Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, oraz Carne Guisada-Slow Cooker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Umieść polędwicę wołową w holenderskim piekarniku i gotuj, aż kostki będą brązowe ze wszystkich stron, o 10 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać cebulę, czerwoną paprykę, pomidory, czosnek, kminek, oregano, czosnek w proszku, sól, czarny pieprz, papryka i woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Kontynuuj gotowanie, często mieszając, aż mięso będzie miękkie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn