Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj South Shore Pork Roast. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,48 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieczeń z schabu, sól, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa South Pacific (Crock Pot), Na południe od granicy pieczeń, oraz Na południe od granicy kanapki wieprzowe podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy piecz na maśle przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć na patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Na tej samej patelni podsmażyć cebulę i marchewkę, aż będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Miejsce wokół roast.
5
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
6
Dodać bulion do patelni. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć; piec 20-30 minut dłużej lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
Patelnia
7
Pieczeń i warzywa wyjąć na półmisek; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
8
Do miarki wlać kapiącą patelnię; odtłuścić tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Patelnia
9
Dodaj wodę do odmierzenia 2-2 / 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
10
W rondlu połączyć mąkę i kwaśną śmietanę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodaj kapusty, pietruszkę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.