South Meets West Quesadillas

South Meets West Quesadillas
South Meets West Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 653 kalorie, 23G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cheddar, śmietana, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Barbecue East Meets West, East-Meets-West Best: Kyoto Sloppy Joe, oraz Ciastka Północ-Południe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć sos barbecue i kwaśną śmietaną do sosu do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i podsmażyć, aż rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Przenieść cebulę do małej miski i wytrzeć patelnię czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj 1 łyżka masła i wieprzowiny na patelni i gotować, aż ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Ułóż cebulę, wieprzowinę, sery i kolendrę równomiernie po jednej stronie każdej tortilli. Złożyć tortille na pokrycie nadzienie. Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
KolendraKolendra
MasłoMasło
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Miejsce 2 składane tortille na patelni i gotować, aż rumiane i topi się ser, 2 do 3 protokół. Flip i gotować drugą stronę, aż rumiane, 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieś na talerze. Powtórz z pozostałymi quesadillas i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
10
Quesadillas pokroić w kliny i podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn