South Jersey Oyster Pie

South Jersey Oyster Pie
South Jersey Oyster Pie wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, double crust gotowy do użycia pie crust, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Jersey Cakes, oraz New Jersey Włoski Hot Dog.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużym, głęboka patelnia na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 10 protokół; usunąć do papierowego ręcznika wyłożone płyty do drenażu, zastrzegając kapiele. Pokrusz bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 9-calowy pie patelni z 1 skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
3
Ciepła 1 łyżka reserved boczek kapie na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, seler, czosnek, i zielony pieprz do gorących kapieli, przykryć, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Zielony PieprzZielony Pieprz
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ugotowane warzywa wyjąć do miski. Zwiększyć ciepło do medium i wymieszać 3 łyżki reserved kapieli i mąki razem na patelni, aby gęsta pasta. Powoli wlać do pasty śmietanę i 1 szklankę zastrzeżonego płynu z ostryg; gotować i mieszać, aż powstanie gęsty sos. Złóż boczek, ostrygi i warzywa do mieszanki; doprawić przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
WarzywaWarzywa
OstrygiOstrygi
BoczekBoczek
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta. Przykryć pozostałą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn