Sous-Vide 101: pikantne kotlety wieprzowe z sosem BBQ
Przepis Sous-Vide 101: pikantne potarte kotlety wieprzowe z sosem BBQ jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, proszek chlii, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku ałunu, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Żurawinowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe Sous Vide z smakiem jabłkowo-imbirowym, Polędwiczki Wieprzowe Sous Vide, oraz Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi.
Instrukcje
1
Połącz chili w proszku, 1 łyżka brązowego cukru, sól, cayenne, kolendra, koper włoski i pieprz razem w małej misce i wymieszać, aby połączyć. Odstawić 1 łyżkę stołową. Pozostałą mieszaninę równomiernie pocierać na każdej powierzchni kotletów wieprzowych. Kotlety schabowe uszczelnić w jednej warstwie w worku próżniowym i gotować w piekarniku wodnym ustawionym na 140 stopni przez co najmniej 45 minut i do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Tymczasem, połączyć rosół z kurczaka, ketchup, melasa, cebula, sos Worcestershire, musztarda, ocet, ostry sos, a pozostałe łyżka przypraw wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejszyć do niskiej i gotować, aż zgęstnieje i błyszczący, o 20 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wyjąć kotlety schabowe z worka próżniowego i osuszyć papierowymi ręcznikami. Lekki gorący grill. Gdy gotujemy gotować, górną część każdego kotleta posmarować 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przełożyć do grilla, sosem i gotować przez 1 minutę. Meanwhil, umyj górną stronę sosem. Klapki i gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przelać kotlety na talerz i posmarować obie strony większą ilością sosu. Przykryć folią i pozostawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Usuń folię, pędzel z większą ilością sosu i podawać, przekazując dodatkowy sos na stole.
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.