Sous-Vide 101: pikantne kotlety wieprzowe z sosem BBQ

Przepis Sous-Vide 101: pikantne potarte kotlety wieprzowe z sosem BBQ jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, proszek chlii, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku ałunu, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Żurawinowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe Sous Vide z smakiem jabłkowo-imbirowym, Polędwiczki Wieprzowe Sous Vide, oraz Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi.
Instrukcje
Połącz chili w proszku, 1 łyżka brązowego cukru, sól, cayenne, kolendra, koper włoski i pieprz razem w małej misce i wymieszać, aby połączyć. Odstawić 1 łyżkę stołową. Pozostałą mieszaninę równomiernie pocierać na każdej powierzchni kotletów wieprzowych. Kotlety schabowe uszczelnić w jednej warstwie w worku próżniowym i gotować w piekarniku wodnym ustawionym na 140 stopni przez co najmniej 45 minut i do 6 godzin.
Tymczasem, połączyć rosół z kurczaka, ketchup, melasa, cebula, sos Worcestershire, musztarda, ocet, ostry sos, a pozostałe łyżka przypraw wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejszyć do niskiej i gotować, aż zgęstnieje i błyszczący, o 20 protokół. Odstawić.
Wyjąć kotlety schabowe z worka próżniowego i osuszyć papierowymi ręcznikami. Lekki gorący grill. Gdy gotujemy gotować, górną część każdego kotleta posmarować 1 łyżką sosu.
Przełożyć do grilla, sosem i gotować przez 1 minutę. Meanwhil, umyj górną stronę sosem. Klapki i gotować 1 minutę dłużej.
Przelać kotlety na talerz i posmarować obie strony większą ilością sosu. Przykryć folią i pozostawić na 5 minut.
Usuń folię, pędzel z większą ilością sosu i podawać, przekazując dodatkowy sos na stole.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.