Sour Passion Gummi Entrails
Sour Passion Gummi Entrails to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 35. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier granulowany, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gummi Candy, Nut & Cranberry Snack, Ciasto bezowe Passion, oraz Passion Colada.
Instrukcje
Przecier z marakui, sos jabłkowy i 1/4 szklanki syropu kukurydzianego umieścić w 2-litrowym garnku o dużym dnie. Włączyć ciepło na średnio-niskie i rozgrzać puree. W międzyczasie wymieszaj 1/4 szklanki cukru z pektyną jabłkową. Gdy puree jest ciepłe, ubić mieszankę cukru i pektyn.
Trzepaczka do połączenia.
Podgrzać do medium i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj pozostały cukier i syrop kukurydziany. Gotować, mieszając w sposób ciągły, aż termometr cukierki włożone do garnka czyta 223 stopni F, 6 do 8 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.
Rozprowadzić mieszaninę na silikonowej blasze do pieczenia. Powinien mieć około 1/8 cala grubości. Pozostawić do Ustawienia, około 3 godzin.
Po ustawieniu Wytnij 5-calowe paski i posmaruj je cukrem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.