Sopes z chorizo Refried fasoli i pikantny Slaw jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 613 kalorii, 20g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka meksykańskiego chorizo, jalapenos, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie sosy z fasolą Refried i Salsa Verde, Fasola refrydowana z Chorizo, oraz Fasola Chorizo Refried dla podobnych receptur.
Umieść olej w dużym garnku i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Wymieszać masę harina, bulion z kurczaka, kminek i sól i uformować miękkie ciasto. Aby utworzyć sopes, chwycić małą kulkę ciasta i uformować mini "miseczki do zupy" o średnicy 4 cali. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
(mieszanka Masy Kukurydzianej)
¼ łyżeczki Oregano
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Do fasoli: w międzyczasie, wyciągnąć kiełbasę z osłonek i rozbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać kiełbasę, rozbijając ją na patelni, i gotować, aż tłuszcz zaczyna renderowania, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i czosnek na patelni i potu przez 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać fasolę pinto i gotować przez kolejne 5 protokół. Za pomocą masher ziemniaczany, rozgnieść fasolę do mieszaniny chorizo, upewniając się, aby zeskrobać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Pinto
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dobrze wymieszać i gotować przez kolejne 5 minut, aż wszystko zostanie włączone. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło na małym ogniu, upewniając się, że dno nie pali się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Dla slaw: na suchej patelni, toast kopru włoskiego, aż pachnące i odstawić. W misce wymieszaj sok z limonki, jalapenos, ogórek, kapustę, kolendrę i cebulę. Doprawić solą i pieprzem, dodać prażony koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Uncji Gin
Na 1 Ananasa
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Odstawić, aby przynieść smaki razem.
10
Do sosu chile: na suchej patelni, tosty chiles aż pachnące, usunąć i odstawić. Odstawić patelnię na średnie ciepło, dodać oliwę z oliwek, cebulę i czosnek. POT do przezroczystego, około 5 minut. Mielone chiles i dodać je z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem, dusić ok. 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mięso Mielone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Niech mieszanina ostygnie trochę, a następnie dodać do blendera i puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Aby złożyć: ostrożnie wrzucić sopes do gorącego oleju, 2 na raz, i smażyć na złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Zdejmij i przytrzymaj na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze. Powtórz z pozostałymi sopami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Weź sope i warstwy z chorizo i mieszanki fasoli, następnie slaw i skropić sosem pomidorowym chile na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
Podawać z wapnem klinów jako dekoracji, w razie potrzeby.