Sosny Włoski Stek
Przepis Saucy Włoski stek jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 364 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz sos pomidorowy z makaronem, fasolę, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Saucy Pan Steak, Pikantne Włoskie Orzo, oraz Sosna Włoska Pieczeń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać mąkę z pieprzem; natrzeć obie strony wołowiny, wytrząsając nadmiar.
Wołowinę pokroić na 6 porcji.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować około 5 minut, obracając raz, aż zbrązowieje.
Umieścić wołowinę w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11x7 cali (2-qt).
Polać wołowiną sosem spaghetti. Przykryć folią.
Piec około 1 godziny. Odkryj i umieść zieloną fasolkę wokół wołowiny. Przykryć i piec około 30 minut dłużej lub aż wołowina jest pożądana doneness.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.