Sos Żurawinowy Kandyzowany

Sos Żurawinowy Kandyzowany
Kandyzowany sos żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 219 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka żurawiny, cukru, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Sos żurawinowy z kandyzowanymi orzechami pekan, Kandyzowana Mieszanka Przekąsek Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Chutney żurawinowy i kandyzowany-pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w bardzo dużej patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż żurawiny są kandyzowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Ostudzić i podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn