Sos Żurawinowy Imbirowy

Sos Żurawinowy Imbirowy
Sos żurawinowy imbir może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz zbutwiałe jagody odrzucone, cukier, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sos Żurawinowy Z Imbirem, Imbirowy Sos Żurawinowy, oraz Bourbon Imbir Sos Żurawinowy.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki w dużym garnku i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jagody popped, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Ostudzić, następnie schłodzić hermetycznie do 3 dni; sos zgęstnieje w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn