SOS Żurawinowo-Malinowy

SOS Żurawinowo-Malinowy
SOS żurawinowo-malinowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie SOS. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka żurawiny, malin, wina merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to SOS Żurawinowo-Malinowy, Sos Żurawinowy Malinowo-Orzechowy, oraz SOS Żurawinowo-Malinowy Pieczony W Piekarniku.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieść żurawinę, maliny, Merlot i cukier. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Ubić żurawinę trzepaczką. Zmniejszyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MalinyMaliny
MerlotMerlot
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlać sos do pojemnika i przechowywać w lodówce. Może być podawana na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn