SOS Żurawinowo-Klonowy

SOS Żurawinowo-Klonowy
SOS żurawinowo-klonowy może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka mocno brązowego cukru, żurawiny, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sos BBQ z klonu żurawinowego, Sos Żurawinowy Klonowy, oraz Sos Żurawinowy Klonowo - Mandarynkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w ciężkim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 8 minut lub tylko do żurawiny zaczynają pop, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać sos do miski i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać schłodzone, w razie potrzeby.
4
Uwaga: sos można przygotować do 1 tygodnia wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn