Sos śmietanowy z kolendrą serrano
Cilantro Serrano Cream Sauce to sos na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 32 g tłuszczu i łącznie 294 kalorie. Za 37 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 90 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga kolendry, czosnku, soli i pieprzu oraz majonezu. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 20%. Wypróbuj filet wędzony z salsanem serrano-papaya i chutneyem serrano-miętowo-kolendrowym, salsą de serrano rojo (sos z czerwonego serrano) i ryżem cilantro serrano, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Do blendera włóż kolendrę, papryczki serrano, czosnek, majonez i śmietanę; doprawić solą i pieprzem. Puree aż będzie gładkie, około 15 sekund.