Sos z Tuńczyka / Tuńczyk na Toście

Sos z Tuńczyka / Tuńczyk na Toście
Sos z tuńczyka / Tunan na grzance może być właśnie przepisem na pescatarian, którego szukałeś. Za 97 centów za porcję otrzymasz sos na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 386 kalorii. Ten przepis z Allrecipes wymaga chleba, mleka, małych puszek tuńczyka i margaryny. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tunan na grzance, Tunan w kremie na grzance i Tunan w kremie w tostach.

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Pinot Noir, Merlot i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby często łączy się z białym winem, bardziej mięsiste ryby, takie jak tuńczyk, doskonale pasują do czerwonego wina. Różowe również będzie dobrze pasować, zwłaszcza jeśli tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn