Sos Z Szynki
Sos z szynki może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do patelni, w której szynka była gotowana (lub użyj smaru boczkowego, jeśli nie masz soków z szynki), dodaj butter. Po stopieniu dodaj 1 / 4cup mąki i ubijaj, aby połączyć. Kontynuuj dodawanie mąki, stale ubijając, aż do uzyskania gładkiej pasty. Gotuj na średnim ogniu, aż uzyskasz ładny głęboki złoty kolor, około 3 minut.
Dodaj mleko, ubijając cały czas, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Gotować do zgęstnienia i doprawić do smaku.