Sos z pieczonych warzyw
Sos z pieczonych warzyw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny SOS. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli zarezerwowałeś pieczone warzywa z patelni, kapiele z klasycznego pieczonego indyka, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Duszone żeberka wieprzowe w stylu wiejskim, pieczone warzywa i sos, Pieczony Indyk Z Warzywami Korzeniowymi I Sosem, oraz Mieszane warzywa w sosie kokosowym Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić kapiące naczynia do separatora tłuszczu lub dużej miarki.
Odstawić na 10 minut. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z powierzchni.
Umieść pustą patelnię na 2 palnikach na średnim ogniu.
Dodaj wino i gotować przez 2 protokół, mieszając i skrobanie do rozpuszczenia wszelkie kawałki przyklejone do patelni.
Wyjmij z ognia i dodaj do robota kuchennego wraz z sokami na patelni i jedną trzecią warzyw. Puree, aż będzie gładkie i przenieść do średniego garnka. Pracując partiami, puree bulion i pozostałe warzywa i dodaj je do garnka. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W razie potrzeby podgrzać sos i podawać.