Sos Z Musztardy Dyniowej

Sos Z Musztardy Dyniowej
Sos z musztardy dyniowej wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 380 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, musztarda, takich jak colman ' s, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sos Z Musztardy Dyniowej, Domowa Musztarda, oraz Musztardowy smażony Sum z pomidorowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzucić dynię z cukrem i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę. Chłód, zadaszony, 8 godzin. (Cukier się upłynni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Dusić mieszaninę dyni, woda, i wino w szerokim 6-quart ciężki garnek, aż dynia jest po prostu przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przenieść dynię łyżką szczelinową do miski i wymieszać z rodzynkami, a następnie gotować płyn do gotowania, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść syrop do miarki, a następnie powoli ubić musztardę w małej misce, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszaniną dyni. Schłodzić, następnie schłodzić, przykryć, co najmniej 8 godzin, aby smaki się stopiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Relish można schłodzić do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn