Sos Z Musztardy Dyniowej
Sos z musztardy dyniowej wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 380 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, musztarda, takich jak colman ' s, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sos Z Musztardy Dyniowej, Domowa Musztarda, oraz Musztardowy smażony Sum z pomidorowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić dynię z cukrem i szczyptą soli.
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę. Chłód, zadaszony, 8 godzin. (Cukier się upłynni.)
Dusić mieszaninę dyni, woda, i wino w szerokim 6-quart ciężki garnek, aż dynia jest po prostu przetargu, o 10 protokół.
Przenieść dynię łyżką szczelinową do miski i wymieszać z rodzynkami, a następnie gotować płyn do gotowania, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, około 10 minut.
Przenieść syrop do miarki, a następnie powoli ubić musztardę w małej misce, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszaniną dyni. Schłodzić, następnie schłodzić, przykryć, co najmniej 8 godzin, aby smaki się stopiły.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Relish można schłodzić do 2 tygodni.