Sos Z Kremem Pomarańczowym
Pomarańczowy sos budyniowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mleko, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj SOS Kremowy O Zapachu Pomarańczy, Paczki brzoskwiniowo-malinowe z sosem pomarańczowym, oraz Malabi (krem mleczny z sosem Brandy pomarańczowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w górnej części podwójnego kotła.
Dodać mleko i jajko, dobrze wymieszać trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 15 minut); ciągle mieszać.
Zdjąć z ognia; wymieszać margarynę i skórkę.
Umieścić folię na powierzchni; schłodzić do temperatury pokojowej. Spokojnie.