Sos Z Awokado Béarnaise
SOS awokado Béarnaise jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Ten sos ma 766 kalorii, 7G białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz prawdziwe kalifornijskie awokado, ocet winny, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Bearnaise, oraz SOS Bearnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 4 składniki w małym rondlu na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżki. Super.
Proces zmniejszona mieszanina, awokado, i pozostałe składniki w blenderze lub robocie aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. Chill do 2 dni, w razie potrzeby.