Sos Z Awokado Béarnaise

Sos Z Awokado Béarnaise
SOS awokado Béarnaise jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Ten sos ma 766 kalorii, 7G białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz prawdziwe kalifornijskie awokado, ocet winny, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Bearnaise, oraz SOS Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 4 składniki w małym rondlu na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżki. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Proces zmniejszona mieszanina, awokado, i pozostałe składniki w blenderze lub robocie aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. Chill do 2 dni, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSos
Magazyn