Sos Wiśniowy Suszony

Sos Wiśniowy Suszony
Suszony sos wiśniowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wiśni, skórki pomarańczy, merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sos Z Porto I Suszonych Wiśni, Noga jagnięca z sosem suszono-wiśniowym, oraz SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 27 minut lub aż sos pokrywa łyżkę i zmniejsza się do 1 szklanki, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn