SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj suszony SOS wiśniowo-żurawinowy. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 135 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wino porto, skórkę pomarańczową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sos Żurawinowy Suszony Wiśniowo-Pomarańczowy, Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni, oraz Sos Z Porto I Suszonych Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół.
Dodać cukier i kolejne 4 składniki (przez żurawinę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub aż żurawina pop.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką pomarańczową.
Suszone wiśnie i sok z wiśni połączyć w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Do sosu żurawinowego dodajemy odsączone wiśnie.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.