SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony

SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj suszony SOS wiśniowo-żurawinowy. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 135 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wino porto, skórkę pomarańczową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sos Żurawinowy Suszony Wiśniowo-Pomarańczowy, Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni, oraz Sos Z Porto I Suszonych Wiśni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać cukier i kolejne 4 składniki (przez żurawinę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
5
Suszone wiśnie i sok z wiśni połączyć w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
7
Drenaż.
8
Do sosu żurawinowego dodajemy odsączone wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
9
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn