Sos twardy do ciasta

Sos twardy do ciasta
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, Hard Sauce for Cake może być niesamowitym przepisem na bezglutenowe i laktoowowegetariańskie danie, którego warto spróbować. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 12 centów za porcję. Ten sos ma 155 kalorii , 0 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Mieszanka masła, skrobi kukurydzianej, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 7 fanów. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy obejmują Hard-Boiled Egg Gratin In A Bechamel Sauce , The Ultimate Frozen Coconut 'Ice Cream' with Hard Shell Chocolate Sauce i Homemade Hard Taco Night with Carnitas and Pinto Beans .

Instrukcje

1
W małym rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj wodę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 15 minut, aż do uzyskania gładkiej, gęstej i przejrzystej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Zdjąć z ognia, dodać wanilię i masło i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Ziemniaki Woskowe, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 CalaZiemniaki Woskowe, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3
Podawać na ciepło z ciastem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn