SOS Toffi

SOS Toffi
SOS toffi to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 20 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, skondensowanego mleka, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Lepki budyń toffi z sosem Port toffi, oraz Tort Toffi Z Sosem Karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać z brązowym cukrem, syropem kukurydzianym, wodą i skondensowanym mlekiem. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn