Sos Tatarski Cezar

Sos Tatarski Cezar
SOS Tatar Cezar może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pasty anchois, majonez, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), Sos Tatarski, oraz Sos Tatarski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/2 szklanki majonezu, 2 łyżki słodkiego piklu, 2 łyżki mielonej cebuli, 2 łyżki startego parmezanu i 3/4 łyżeczki pasty anchois. Jeśli sos do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Sweet Pickle RelishSweet Pickle Relish
Pasta AnchoisPasta Anchois
MajonezMajonez
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn