Sos słodko-kwaśny I

Sos słodko-kwaśny I
Sos słodko-kwaśny i jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Mieszanka cukru, ketchup, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Sos słodko-kwaśny, Sos słodko-kwaśny, oraz Sos słodko-kwaśny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieścić cukier, ocet, wodę, sos sojowy, ketchup i skrobię kukurydzianą i doprowadzić do wrzenia. Mieszać w sposób ciągły, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn