Sos Spaghetti Inger
Sos Spaghetti Inger może być tylko sos, którego szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 190 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Mieszanka papryki, soli i pieprzu, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Wymieszać w cebuli i czosnku, i gotować 1 minutę. Wymieszać w zielonej papryce. Doprawić bazylią, oregano i bulionem z kurczaka. Wymieszać z pastą pomidorową i pokruszonymi pomidorami i doprawić przyprawą do drobiu. Gotować i mieszać 10 protokół.
Do sosu wymieszać cukier. (Niektórzy dodają do 2 łyżek cukru; proponuję zacząć od 1 łyżeczki.) Doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu od 3 do 4 godzin.